Çölyak Vakfı ve Üsküdar Belediyesi Görüşmesi

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zekeriya Şanlıer, Mali Hizmetler Müdürü Sayın Cihan Eroğlu ve Üsküdar Rizeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Çadır ile 11.01.2024 tarihinde bir toplantımız oldu. Görüşmemiz sonucunda Çölyak Vakfı ve Üsküdar Belediyesi ortaklığı ile halihazırda yürütülmekte olan Nevmekan Sosyal Tesislerinde glutensiz menüler oluşturulması ve Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde glutensiz simit seçeneğinin eklenmesi yönünde görüşmeler sağlandı. Ayrıca Üsküdar bölgesinde yaşayan çölyaklılar için düzenli koli talebimizi ilettik.
Bizi ağırladıkları ve Vakfımıza gösterdikleri ilgi için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.