Çölyak Vakfı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Görüşmesi

07.11.2023 tarihinde Ankara’daki bir diğer görüşmemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Destekleri Daire Başkanı Sayın Hamdi Sıcak ve Proje Sorumlusu Sayın Gülcan Taslak ile oldu.

Görüşmemizde geçtiğimiz yıl @glutensizblogum sevgili Şeyma Şahin’in girişimi ve çabalarıyla başlattığı ve yürüttüğü tüm KYK yurtlarındaki çölyaklı öğrencilere glütensiz ürün kolileri projesi gündeme geldi.
Projenin yeniden faaliyete girmesi ve yürütülmesi hususunda ihtiyaç duyulduğu taktirde Şeyma Şahin ve bakanlık proje birimine Çölyak Vakfı olarak her türlü desteği verebileceğimizi belirttik.

Sayın Hamdi Bey’e özel makamında bizi ağırladığı için Çölyak Vakfı ve tüm çölyaklılar adına minnet ve saygılarımızı sunarız.